Μήλος 1-11-2014 - 50η γενέθλια παράσταση




Την 50η της παράσταση έδωσε στο Ιερό νησί της Μήλου, η «Ομάδα Καβάφης» του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου.


ο Δήμαρχος κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης μετά της συζύγου του
Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου και παρουσία του δημάρχου Μήλου κ. Γεράσιμου Δαμουλάκη, οι συντελεστές έδωσαν μία εξαιρετική μουσικοποιητική παράσταση με το φημισμένο πια αφιέρωμα στον σπουδαίο Αλεξανδρινό «Κ.Π. Καβάφης απ’έξω και τραγουδιστά». Η Ομάδα χειροκροτήθηκε θερμά από το Μηλιώτικο κοινό και ο Δήμαρχος Μήλου γοητευμένος από την αρτιότητα του αφιερώματος, κάλεσε την ομάδα να συμμετάσχει στο καλοκαιρινό Φεστιβάλ Μήλου.
ο Δήμαρχος Μήλου συγχαίρει τους συντελεστές
Η Ομάδα Καβάφης, μετά το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, τη Ρωμαική Αγορά Αθηνών και το ίδρυμα Ευγενίδου, το Θέατρο Απόλλων και το Παλάτι των Ιπποτών της Ρόδου, τους αρχαιολογικούς χώρους της Δήλου και των Δελφών, το σπίτι του Καβάφη στην Αλεξάνδρεια και την Κωνσταντινούπολη, τη Στοκχόλμη και τις Βρυξέλλες, τα πανεπιστήμια του Χάρβαρντ και του Ελσίνκι, το Παρίσι και τη Γρανάδα, τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη, την Πάτρα και το Ηράκλειο, τη Μήλο και τόσους άλλους προορισμούς, παίζει το Σάββατο 15 Νοεμβρίου για την 2470 Περιφέρεια ROTARY στο Θέατρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ενώ υπάρχου προοπτικές και προσκλήσεις για Ζυρίχη, Κύπρο, Λονδίνο, Αυστραλία και Ηρώδειο.
Στην παράσταση της Μήλου, έπαιξαν, αφηγήθηκαν, τραγούδησαν και απήγγειλαν ο Μπάμπης Κουλούρας, η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, η Ελπίδα Γαδ, ο Νίκος Ρούσσος, ο Μάκης Πρίντεζης, η Νικολέτα Ρούσσου, ο Νίκος Απέργης, η Γεωργία Λίτσα, η Σοφία Σερέφογλου  και ο Βαγγέλης Αραγιάννης,
Η διοργάνωση ήταν της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου – Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων σε συνεργασία με το Δήμο Μήλου.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σύρος – Μέγαρο café 19-12-2018. Παρουσίαση του CD του Μπάμπη Κουλούρα «Απ’έξω και τραγουδιστά»

Σύντομα βιογραφικά των μελών της Ομάδας «ΚΑΒΑΦΗΣ»

Αποσπάσματα από τις εμφανίσεις της "Ομάδας Καβάφης"